Nyt fra...

Naturfagsuge I Uge 39

Kære forældre
Uge 39 nærmer sig, og med den også den nationale naturfagsuge. I naturfagsugen sættes der hvert år fokus på et område inden for naturfag, og samtidig er de øvrige fag også involveret med deres faglighed, så vi kan komme ud i mange hjørner af et emne. I år deltager hele Grønnevang Skole i naturfagsugen.

Naturfagsugen har i år et tema der hedder ”Vandets hemmeligheder”. Vi arbejder med masseeksperimentet, værksteder og logbogskrivning. I kan følge med i ugeplanerne.
Masseeksperimentet afholdes i hele landet, og i år handler masseeksperimentet om at kortlægge plastaffald, der befinder sig, hvor det ikke skal. Eleverne skal derfor ud i forskellige områder og kortlægge plastaffaldssituationen. Kortlægningen sendes ind og bliver en del af  verdens første undersøgelse af, hvor vi finder plastaffald i Danmark, og hvilken slags plastaffald vi finder.

I år holder vi fredag eftermiddag fernisering for hinanden og for jer forældre. Ferniseringen foregår på vores afdeling på Østervang, og ferniseringen er åben for jer fra klokken 13-15. Vi håber, at mange af jer vil slå vejen forbi og se produkterne fra noget af det, der er arbejdet med i løbet af uge.

Vi ser frem til den første fælles naturfagsuge på hele Grønnevang Skole. Vi glæder os til ugen, og vi glæder os til at se jer til ferniseringen.

Venlig hilsen på vegne af os alle på Grønnevang
Anja
Naturfagsuge I Uge 39