Ledige stillinger
 
Når vi har ledige stillinger, kan du finde dem på Jobnet eller her.
 
Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, når vi ikke har ledige stillinger.
 
Vi bruger både læreruddannede og ikke uddannede tilkaldevikarer.
______________________________________________________________________________________
 
Børnehaveklasseleder til Grønnevang Skole

Grønnevang Skole i Hillerød Kommune søger en børnehaveklasseleder, der vil være med til at videreudvikle en fælles børnehaveklasseprofil på Grønnevang Skole, hvor gode overgange, trivsel og læring er i fokus.

 

Om Grønnevang Skole

Grønnevang Skole ligger på flere matrikler og er i almenskolen opdelt i 0. til 5. årgang og 6. til 9. årgang. Det understøtter vores mulighed for at skabe et specialiseret børne- og ungemiljø. Vi har omkring 1000 elever, og vi har plads til flere, men selvom det lyder af mange, så medfører afdelingsopdelingen, at hver afdeling har en overskuelig størrelse, samtidig med at vores størrelse giver os mange spændende muligheder.

   Vi har også HFO og specialklasserækker, og vi varetager basisundervisningen for hele Hillerød Kommune, så mangfoldighed og muligheder karakteriserer os.

 

Om stillingen

Børnehaveklassen er sammen med fritidsdelen den første indgang til skolelivet, og den har dermed en afgørende betydning for, hvordan vores børn får den bedste base for et godt skoleforløb – og dermed de bedste muligheder i livet. Vi søger en børnehaveklasseleder, der er bevidst om, hvor vigtig netop børnehaveklassen er for hvert eneste barn på vores skole. Vi arbejder bevidst med de gode overgange til og fra børnehaveklassen, og fra dette skoleår er vi begyndt på at arbejde på en fælles profil for vores 4 børnehaveklasser. Vi søger derfor en børnehaveklasseleder, der sammen med de øvrige 3 børnehaveklasseledere vil være med til at præge processen om de gode overgange til og fra børnehaveklassen og en fælles børnehaveklasseprofil, hvor der er fokus på trivsel, læring og dannelse. Vi tilbyder:

 

 • En stilling som børnehaveklasselærer på Grønnevang Skole på vores afdeling på Jespervej
 • En stilling hvor du har mulighed for at være med til at præge udviklingen
 • En stilling hvor vi har et stærkt, tæt og veludviklet samarbejde med HFO
 • En stilling hvor vi samarbejder med basis-klasserne med nyankomne børn
 • Et godt kollegialt miljø hvor nye kolleger bliver taget godt imod
 •  

Vi ønsker os

En børnehaveklasseleder der vil være en del af vores skole, og som vil være en positiv medspiller i forhold til at bevare og videreudvikle:

 

 • En stærk profil for børnehaveklasserne på Grønnevang Skole
 • En praksis hvor vi tager udgangspunkt i barnets syn og tænker med barnet frem for om barnet
 • En praksis der tager udgangspunkt i de elever, der er i klassen, og som målrettet vil lede både hele klassen og den enkelte elevs udvikling
 • En praksis hvor vi har udgangspunkt i et resursesyn hos vores elever, vores kolleger og os selv, og hvor udvikling og refleksion over andres og egen praksis er en selvfølge.
 • Og sidst men ikke mindst ønsker vi os en børnehaveklasseleder, der har en positiv tilgang til, at ting kan lade sig gøre, men som også er i stand til at prioritere hensigtsmæssigt som fagprofessionel, når tiden ikke rækker til at nå det hele.

 

Ansættelsesvilkår

Vi ønsker os, at du kan starte fra den 1. januar 2018. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte distriktsskoleleder Anja Athar på tlf. 72 32 73 40 eller på mail aath@hillerod.dk og afdelingsleder Lotte Lenander på tlf. 72 32 73 20 eller på mail llen@hillerod.dk

 

Når du sender din ansøgning skal den sendes elektronisk, og der skal indgå CV og relevante eksamensbeviser og relevante udtalelser. Ansøgningsfristen er mandag den 11. december 2017, og vi holder samtaler den 14 december 2017.