Michael Schmidt den 24-04-2015
    Stor faglighed på Grønnevang Skole
    Som tidligere omtalt har vi haft et hold med i DM i matematik. Finalestævnet blev afviklet i dag fredag d. 24/4. Holdet bestod af elever fra 8I1.
    De blev nummer to i finalen, hvor de dystede mod Bagsværd Kostskole og Munkholmskolen.
    Det var et tæt løb, og finalen sluttede med 21 point til Bagsværd 19 til Grønnevang Skole og 18 til Munkholmskolen.

Der var i alt 10 klasser fra hele landet til finalestævnet i Virumhallerne. I alt har 332 hold fra hele landet deltaget.
    Vinderen skal deltage i det nordiske mesterskab, men det blev altså til en flot 2.plads til Grønnevang og en præmiecheck på kr. 5000.
    Et stort tilykke til klassen og deres matematiklærer.

God weekend.
    Annette Vollertzen den 14-04-2015
    Om 6.kl.cyklistprøve 2015
    Hvert år afholdes landsdækkende cyklistprøver for skolelever.
    Cyklistprøven består af en teoretisk og en praktisk del. I Hillerød Kommune går eleverne til prøve i 6.kl.
    I 2015 foregår den praktiske del af cyklistprøverne fra den 27. til den 30.april.
    Eleverne, skal cykle en ca 5 km lang rute med start og slut på Hillerødsholmskolen.
    Inden cyklisterne sendes ud på ruten, tjekker færdselspolitiet elevernes hjelme og cykler. På ruten vurderes elevernes trafiksikkerhed, og sammenholdt med elevernes fremmøde-procent findes via et pointsystem frem til Hillerød kommunes mest trafiksikre 6.kl.
    Den samlede pointscore vil vise hvilke 6.kl. der er Hillerød kommunes bedste og mest trafiksikker.
    Den 6.kl. der opnår bedste resultat, får overrakt deres velfortjente præmie af Hillerød kommunes borgmester Dorte Meldgaard torsdag den 21.5 2015 kl. 10.

Læs mere om cyklistprøven på Hillerød kommunes hjemmeside www.hillerod.dk/skoler eller www.sikkertrafik.dk /Børn og Unge/Gå til Cyklistprøven.

Vibeke Artagnan Sørensen den 07-04-2015
    Se hvad HillerødPosten skrev om Indskolingens Forårskoncert: