Annette Vollertzen den 14-04-2015
    Om 6.kl.cyklistprøve 2015
    Hvert år afholdes landsdækkende cyklistprøver for skolelever.
    Cyklistprøven består af en teoretisk og en praktisk del. I Hillerød Kommune går eleverne til prøve i 6.kl.
    I 2015 foregår den praktiske del af cyklistprøverne fra den 27. til den 30.april.
    Eleverne, skal cykle en ca 5 km lang rute med start og slut på Hillerødsholmskolen.
    Inden cyklisterne sendes ud på ruten, tjekker færdselspolitiet elevernes hjelme og cykler. På ruten vurderes elevernes trafiksikkerhed, og sammenholdt med elevernes fremmøde-procent findes via et pointsystem frem til Hillerød kommunes mest trafiksikre 6.kl.
    Den samlede pointscore vil vise hvilke 6.kl. der er Hillerød kommunes bedste og mest trafiksikker.
    Den 6.kl. der opnår bedste resultat, får overrakt deres velfortjente præmie af Hillerød kommunes borgmester Dorte Meldgaard torsdag den 21.5 2015 kl. 10.

Læs mere om cyklistprøven på Hillerød kommunes hjemmeside www.hillerod.dk/skoler eller www.sikkertrafik.dk /Børn og Unge/Gå til Cyklistprøven.

Vibeke Artagnan Sørensen den 07-04-2015
    Se hvad HillerødPosten skrev om Indskolingens Forårskoncert:
    Susanne Oxvig Håkansson den 26-03-2015
    Kære forældre på Grønnevang Skole

Hermed nyhedsbrev med ønsket om en god påske.

Bedste hilsner
    Susanne og Michael
    Vibeke Artagnan Sørensen den 08-08-2014
    SKOLEBUSSENS KØREPLAN FORÅR 2015: